12. Beyoğlu Sahaf Festivali Başlıyor

Kitapseverlerin her yıl büyük heyecanla beklediği, Türkiye'nin entelektüel hayatını besleyen sahaf geleneğini diri tutmak amacıyla düzenlenen “Beyoğlu Sahaf Festivali” başlıyor. Türkiye'de Sahaf Festivallerinin öncülüğünü yapan Beyoğlu Belediyesi tarafından bu yıl 12. si düzenlenecek festivalin açılışı 25 Eylül Salı Günü Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 63 sahafın katılacağı festivalde; asırlık kitapların yanı sıra, tarihe tanıklık eden dergiler, eskiye ait yazılar, eski fotoğraflar, nadide levhalar, mektuplar ve kartpostallar stantlardaki yerini alacak.

Tarih: 25.09.2018 Salı
Saat: 11.00