Başkan Demircan Personelle Bayramlaştı

19 Eylül 2015

Beyoğlu-Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kurban bayramı tatili öncesindeki son işgününde belediye çalışanları ile bayramlaştı. Beyoğlu Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndaki bayramlaşma töreninde başkan yardımcıları da tam kadro hazır bulundu.

Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çalışma arkadaşlarının bayramlarını kutladı.  Beyoğlu’na 24 saat hizmet eden tüm çalışanlarımızla gurur duyuyorum diyen Demircan şunları söyledi: “Beyoğlu Belediyesi’nin gücü sizlerin gece-gündüz çalışmasıyla gerçekleşiyor. Sıkıntılara, imkânsızlıklara katlanarak hizmet veriyorsunuz. Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla Beyoğlu’nda başarıyı yakaladık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını kutluyor, ailenizle huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum”

Etiketler

Personel Haberleri