Başkan Demircan'a Doğum Günü Sürprizi

17 Haziran 2015

Beyoğlu Belediyesi’nin Mayıs-Haziran ayı doğumlu personeli için düzenlenen doğum günü kutlaması, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Beyoğlu Belediyesi'nin çalışanları için düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen doğum günü kutlamaları bu kez Mayıs ve Haziran ayı doğumlu personeller için yapıldı. Haziran ayında doğan Başkan Demircan, personel ve kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını ailesi ve çalışanlar ile birlikte kesti.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI GELENEĞİMİZDE VAR

Beyoğlu Belediyesi çalışanlarına sürpriz doğum günü için teşekkür eden Demircan, “Hatırlanmak, hediyeleşmek güzeldir. Personelimizle bir araya geliyor, onların mutluluklarına şahit oluyoruz. Bir araya gelişlerimiz birliğimizin ve beraberliğimizin gelişmesine de katkı sağlıyor, dedi.

Basın bürosu tarafından hazırlanan, “Geçmişten bu güne Ahmet Misbah Demircan” sinevizyon gösterisini izleyen Başkan Demircan, “doğrusu böyle bir sürpriz beklemiyordum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş,” dedi.

Tüm Çalışanlar adına İnsan Kaynakları Müdiresi Sevinç Özmen tarafından çiçek verilen Başkan Demircan, Mayıs ve Haziran doğumlu personel için hazırlanan hediyeleri takdim ederek, herkesle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler

Personel Haberleri