Bebek Sahibi Olmak İsteyenlere Umut Işığı

15 Mart 2016

Beyoğlu Belediyesi, çocuk sahibi olmak isteyen vatandaşlara tüp bebek bilgilendirme semineri düzenledi. Tüp bebek konusundaki en gelişmiş yöntemlerin anlatıldığı semineri Kadın Doğum ve Embriyolog uzmanları verdi.

Beyoğlu Belediyesi, vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına bilgilendirici seminerleri ile hizmetlerine devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Okmeydanı Semt Konağı’nda çocuk sahibi olmak isteyen ailelere tüp bebek yöntemi konusunda seminer düzenledi. Dr. Enver Kurt’un verdiği seminerde, tüp bebek tedavisindeki en yeni ve etkili yöntemler anlatıldı. Kişiye özel tedavinin önemine değinen Dr. Kurt, kadın ve erkekten kaynaklanan problemler konusunda vatandaşlara bilgi verdi. Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, daha önce de Aynalıkavak ve Kasımpaşa Semt Konakları’nda tüp bebek konusunda seminerler düzenlemişti.

TÜP BEBEK KONUSUNDA VATANDAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRDİK

Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Murat Aydın, “Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü olarak çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerimize, bebek sahibi olabilmeleri için tüp bebek yöntemi ile ilgili olarak bilgilendirme semineri düzenledik. Daha önce iki semt konağında düzenlemiş olduğumuz seminerlerin üçüncünü Okmeydanı Semt Konağı’nda yaptık. Burada konunun uzmanları olan Kadın Doğum ve Embriyolog uzmanımız ile beraber kişilere tüp bebek ile ilgili bilgilendirme yaptık ve bebek sahibi olmalarının yolunu açmış olduk. Güzel bir çalışma oldu, katılımcılara da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

&