Belediye Çalışanları Doğum Günü Programında Buluştu

23 Aralık 2015

Aralık ayında doğan belediye çalışanları için doğum günü programı düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Doğum günü vesilesiyle sizinle bir araya gelmek mutluluk verici. Herkes konumu ne olursa olsun benim için özeldir.” dedi.

Belediye çalışanları için her ay düzenli olarak doğum günü programları düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Aralık ayında doğan çalışanlarını da unutmadı. Aralık ayında doğan çalışanları için doğum günü programı düzenleyen Başkan Demircan, doğum günü pastası kesildikten sonra çalışanlarına hediyelerini verdi.

HERKES KONUMU NE OLURSA OLSUN BENİM İÇİN ÖZEL

Doğum günü kutlamasında konuşan Başkan Demircan, çalışanlarının doğum gününü kutlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İyi ki doğdunuz, Allah hepinize ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte hayırlı ömürler versin. Doğum günü vesilesiyle sizinle bir araya gelmek mutluluk verici. Herkes konumu ne olursa olsun benim için özeldir. Ben başkan olarak çalışanlarıma hizmette bulunana, halkımıza özel olduğunu hissettirmeye çalışıyorum ve ondan dolayı ki bu işten zevk alıyorum. Biz bir bütünüz iyi ki varsınız.” İfadelerini kullandı.

BU ÖZEL GÜNDE BİZİ YALNIZ BIRAKMADIĞI İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Belediye Başkanı’nın yaptığı bu programdan dolayı kendilerini kıymetli ve değerli hissettiklerini söyleyen çalışanlar; “Bu tür faaliyetler çalışma verimimizi artırıyor, işimize daha da sıkı bağlanıyoruz. Belediye başkanımıza bu özel günde bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Etiketler

&