Belediye Çalışanlarımızın Doğum Günü Programı

26 Ekim 2016

Belediye çalışanları için doğum günü programı düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Doğum günü vesilesiyle sizinle bir araya gelmek mutluluk verici."dedi.

Belediye çalışanları için her ay düzenli olarak doğum günü programları düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan doğum günü pastası kesildikten sonra çalışanlarına hediyelerini verdi.

İYİ Kİ DOĞDUNUZ.

Doğum günü kutlamasında konuşan Başkan Demircan, çalışanlarının doğum gününü kutlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İyi ki doğdunuz, Allah hepinize ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte hayırlı ömürler versin. Doğum günü vesilesiyle sizinle bir araya gelmek mutluluk verici. ” İfadelerini kullandı.

BU ÖZEL GÜNDE BİZİ YALNIZ BIRAKMADIĞI İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Belediye Başkanımız yaptığı bu programdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren çalışanlarımız; “bu özel günümüzde hatırlanmamız moral ve motivasyonumuzu artırıyor , işimize daha da sıkı bağlanıyoruz. Belediye başkanımıza bu özel günde bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz.” dediler.

Etiketler

&