Beyoğlu Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

18 Ocak 2016

Olumsuz hava şartları sokak hayvanlarını da etkiledi. Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama takviyesi yaptı.

Vatandaşların olumsuz kış koşullarından etkilenmemesi için her türlü çalışmayı yapan Beyoğlu Belediyesi, İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmadı.

Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Beyoğlu bölgesinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama takviyesinde yaptı. Ekipler Beyoğlu’nu adım adım dolaşarak zorda kalan sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

&