Beyoğlu Belediyesi' nden amatör spor kulüplerine tam destek

18 Nisan 2017

Beyoğlu Belediyesi, ilçesindeki amatör spor kulüplerine tahsis ettiği Beyoğlu Sütlüce Stadı'nda yeni bir malzeme odası yaparak kulüplerin hizmetine sundu. Malzeme odasının anahtar teslim töreninde konuşan Başkan Demircan, “Her şey gençlerimiz, çocuklarımız, yani sağlıklı bir nesil için. Bu vesileyle tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

Sağlıklı bir toplum için sporun öneminin bilincinde olan Beyoğlu Belediyesi, maddi ve manevi tüm gücüyle sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi, ilçesindeki amatör spor kulüplerine antrenman ve müsabakalar için tahsis ettiği Beyoğlu Sütlüce Stadı'nda yeni bir malzeme odası yaparak kulüplerin hizmetine sundu. İlçede faaliyet gösteren tüm spor kulüplerinin yararlanabileceği Malzeme odasının anahtarları Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katıldığı törenle kulüplere teslim edildi. Programda ayrıca, milletçe birlik ve beraberlik duygusu ile giriştiğimiz mücadeleyi ve şehitlerimizi anmak için düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Beyoğlu Yeniçarşı Spor Kulübüne kupa takdim edildi.

SPOR KULÜPLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Demircan, amatör spor kulüplerinin bir talebini daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugüne kadar amatör spor kulüplerimizin daha iyi şartlarda antrenman yaparak hedefe ulaşmaları için her türlü desteği verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu malzeme odası da bir talepti. Bizde bu talebi yerine getirmek için buradayız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

HER ŞEY SAĞLIKLI BİR NESİL İÇİN

Demircan, “Bizim asıl hedefimiz; sportif ve sağlıklı nesiller yetiştirerek toplumu ruhen ve bedenen sağlıklı kılmak. Hedefi buradan koyarsak o zaman herkesi kapsamış oluruz. İlla profesyonel sporcu yetiştireceğiz diye bir şey yok. Çocuk, çocukluk dönemini geçiriyor mu, bir sportif kazanım elde etimi, hayata buradan pozitif bakabiliyor mu? Bu bizim için yeterlidir. Hedef budur. Her şey gençlerimiz, çocuklar, yani sağlıklı bir nesil için. Bu vesileyle tüm kulüplerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Haberin galerisi için Tıklayınız...