Beyoğlu’nda Çocuklar Sünnet Şöleni’nde doyasıya eğlendi

04 Temmuz 2018

Beyoğlu’nda düzenlenen 25. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 400’den fazla çocuk animasyon gösterileri ve yarışmalarla doyasıya eğlendi. Etkinliğe katılan Başkan Demircan, çocukların refahı için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni’nin 25.si Kasımpaşa Sahil’de gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şölende, 400’den fazla sünnet olacak çocuk animasyon gösterileri ve yarışmalarla doyasıya eğlendi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş da şölene katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldular.

YAVRULARIMIZIN REFAHI İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Etkinlikte konuşan Başkan Demircan, vatandaşların hayatını ilgilendiren her alana çalışma yaptıklarını belirterek, “Bugün Beyoğlu’nda tam 15 tane semt konağı var. 2018 döneminde bin tane anaokulu çocuğumuz okuyacak. Semt konaklarımızda, binlerce çocuğa eğitim desteği veriyoruz. Hizmet verdiğimiz yetişkin annenin sayısı 7 bin. 3 bine yakın kadın sağlıklı yaşam için spor yapıyor. Eğitim ve kültür alanında, alanımızı o kadar genişletmeye çalışıyoruz ki yavrularımız daha iyi bir eğitim alırlar, geleceğe daha umutla bakarlar, daha iyi iş imkanlarına kavuşur ve böylelikle kendini, ailesini daha refah içerisinde nasıl yetiştirir diye uğraşıyoruz” dedi.

TÜM MASRAFLAR BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANDI

Sünnet olmak için kayıt yaptıran çocukların kıyafetleri ve hastane masrafları Beyoğlu Belediyesi tarafından karşılandı. Aileler şölende kendilerine verilen “Cerrahi İşlem Kartı” ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Binası’na giderek çocuklarını sünnet ettirebilecekler.