Beyoğlu'nda Fotoğrafçılık Atölyesi’ne yoğun ilgi

11 Nisan 2017

Beyoğlu'nda 13 dönem boyunca yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık Atölyesi, 14'üncü döneminde de yoğun ilgi gördü. Atölyeyi ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kursiyerlerle birlikte fotoğraf makinesini eline alarak fotoğraf çekti.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde açtığı ücretsiz eğitici kurslarla gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. 13 dönem boyunca yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı Gençlik Merkezi Fotoğrafçılık Atölyesi, 14'üncü döneminde de yoğun ilgi gördü. Dört haftadır devam eden Fotoğrafçılık Atölyesi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kursiyerlerle birlikte fotoğraf makinesini eline alarak fotoğraf çekti.

KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARI SERGİLENECEK

Başkan Demircan’ın fotoğrafçısı olarak da görev yapan Fotoğraf Sanatçısı Timur Tahmaz tarafından verilen fotoğrafçılık dersinde kursiyerler, Fotoğrafçılığa dair temel ve teorik bilgileri öğreniyor. Öte yandan kursiyerlerin derslerde öğrendiklerini pratiğe dökebilmeleri için de şehir içi geziler düzenlenerek fotoğraf çekimleri yapılıyor. Her dönem olduğu gibi bu dönem de kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifika verilecek olan atölyede, katılımcıların çalışmaları Gençlik Merkezinde sergilenecek.

&