Beyoğlu’nda öğrenciler kültür gezileri ile tarihini öğreniyor

08 Mayıs 2017

Beyoğlu Belediyesi, “Pasaport Kültür Gezileri” programı kapsamında Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini misafir etti. Beyoğlu’nun tarihi ve kültürel mekânlarını gezen öğrenciler daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret ederek kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

Beyoğlu Belediyesi on üç yıldır sürdürdüğü Pasaport Kültür Gezileri ile öğrencilerin kültürel ve sanatsal açıdan gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.  Cumhurbaşkanlığı’nın projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Kültür Gezilerinin bu seferki konukları, Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi örgencileri oldu. Beyoğlu’nun kültürel ve tarihi mekanların yanı sıra müze ve Sanat Galerileri’ni gezen öğretici ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

BAŞKAN DEMİRCAN’A KENDİLERİNE SUNDUĞU İMKANLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin uzman rehberleri eşliğinde Beyoğlu’nda bulunan tarihi ve kültürel mekânları gezen öğrenciler hem eğlendi hem de öğrendi. Miniatürk, Galata Kulesi, Koç Müzesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin restore edilerek yeniden hizmete açılan tarihi başkanlık binasını gezen öğrenciler, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı da ziyaret ederek kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

Beyoğlu Belediyesi, öğrencilere kültürel ve sanatsal açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla on üç yıldır geçekleştirilen Kültür Gezileriyle bugüne kadar 120 binden fazla öğrenciyi misafir etti.