Beyoğlu'nda yaz okullarına katılan 5 bin öğrenci sertifikalarını aldı

12 Ağustos 2017

Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları’nın kapanış programında konuşan Başkan Demircan, “Beyoğlu Yaz Okullarına bu yıl 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her şeyimiz, onları sürekli eğitime tabi tutmak; yaz aylarında ailelere destek olmak üzere bu organizasyonu yaptık.” dedi.

Beyoğlu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede yaşayan çocuklar için her yıl açtığı Yaz Okulu bu yıl da yoğun ilgi gördü. Gençlik Merkezleri ve Semt Konaklarında açılan yaz okulunda yaklaşık 5 bin öğrenciye değerler eğitimi derslerinin yanı sıra sportif ve sanatsal branşlarda da eğitimler verildi. Öğrenciler, sekiz hafta süren eğitimlerin ardından Hasköy Sahil’ de düzenlenen ‘Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları Kapanış Programı’ ile sertifikalarını aldı. Öğrencilerin sahne performanslarıyla büyük beğeni topladığı programa; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra binlerce öğrenci ve veli katıldı.

ÖĞRENCİLER SAHNE PERFORMANSLARIYLA TAM NOT ALDI

Adeta bir şölen havasında gerçekleştirilen program, çocuk Mehteran Takımının gösterisiyle başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti, Tiyatro gösterileri, ilahi dinletileri ve Halk oyunları gösterisiyle devam eden programda, öğrencilerin sahne performansı katılımcıların büyük beğenisini topladı. Dereceye giren öğrencilere madalyalarının da takdim edildiği program, yaz okullarına katılan öğrencilere Katılım Sertifikalarının verilmesiyle son buldu.

YAZ OKULLARIMIZA BU YIL 5 BİN ÇOCUĞUMUZ KATILDI

Dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Yaz okulları aileler ve çocukları için çok önemli bir ihtiyaç. Çünkü yaz tatili bir hayli uzun oluyor. Haziran’dan Eylül’e kadar. Çocuklar tatil yaptıklarından arada bir boşlukta oluyorlar. İşte biz de o arayı doldurmak için spor, kültür, sanat, tiyatro, kuran okuması gibi birçok branşın bulunduğu güzel bir yaz programı paketi yaptık. Yaz Okullarımıza bu yıl 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her şeyimiz, onları sürekli eğitime tabi tutmak; yaz aylarında ailelere destek olmak üzere bu organizasyonu yaptık. Ben bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin galerisi için Tıklayınız...