Birleştikçe Hep Birlikte Bir Bütünü Oluşturuyoruz

27 Ağustos 2015

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her ay olduğu gibi bu ay da çalışanlarının doğum gününü pasta keserek kutladı. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Demircan, “Başkanıyla, temizlikçisiyle, zabıtasıyla… arabaların küçük parçaları gibiyiz. Birleştikçe hep birlikte bir bütünü oluşturuyoruz. Bu ilişkileri daha da çoğaltmamız lazım,” dedi.

Her ay çalışanlarının doğum gününü kutlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Temmuz - Ağustos ayı doğumlu personel için hazırlanan doğum günü etkinliğine katıldı. Başkanlık binasının sergi salonunda gerçekleştirilen kutlamaya; belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve doğum günü olan tüm personel katıldı.

Çalışanlar, kendileri için hazırlanan doğum günü pastasını Başkanları Ahmet Misbah Demircan ile kesti. “Her ay bu kutlamayı yapıyor olmak sizi olduğu kadar beni de mutlu ediyor,” diyen Başkan Demircan, “Başkanıyla, temizlikçisiyle, zabıtasıyla… arabaların küçük parçaları gibiyiz. Birleştikçe hep birlikte bir bütünü oluşturuyoruz. Bu ilişkileri daha da çoğaltmamız lazım,” dedi.

“DAHA HIZLI BİR İLETİŞİM İÇİN ORTAK BİR AĞIMIZ OLMALI”

Belediye çalışanlarının hangi birimde çalışıyor olursa olsun birbirlerinden haberdar olmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Demircan, “İyi ya da kötü günümüzde; birbirimizin mutluluğunu arttıran, acısını dindiren mekanizmaları oluşturmamız gerekiyor. Bu yüzden birbirimizle daha hızlı iletişime geçebileceğimiz ortak bir ağın olması gerekiyor.

Çünkü burası bizim evimiz. Karşılığında beklediğimiz iyi ve güzel cümledir. Eğer bu duyarlılığı kendimize gösteremiyorsak millete de gösteremeyiz. Bu düşünceyi önce kendi içimizde oluşturacağız,” diye konuştu.

“BİZDE AYRIM YOK”

Başkan Demircan’ın konuşmasının ardından bazı çalışanlar duygularını dile getirdiler. Daha sonra Demircan, Temmuz, Ağustos ayı doğumlu çalışanlarına misafirleri için Beyoğlu Belediyesi’nin ve Galata Kulesi’nin yer aldığı özel tasarımlı şekerlemeleri hediye etti.

Şekerlemeleri çok beğendiklerini söyleyen çalışanlara Demircan, “Ben misafirlerimede bu şekerlemeden veriyorum. Bizde hiç ayrım yok. Her yere aynı,” dedi.

Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle Temmuz – Ağustos ayı doğum günü etkinliği sona erdi.

Etiketler

Personel Haberleri