Gençlik Merkezi kursiyerlerinin sahne performansı büyüledi

29 Mart 2017

Beyoğlu Belediyesi Şişhane Gençlik Merkezinde açılan Gençlik Tiyatrosu Kursu her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan kursa katılan gençler aldıkları tiyatro eğitiminin ardından sahneledikleri ilk tiyatro oyunu ile izleyenleri adeta büyüledi.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezlerinde açtığı kişisel gelişim kursları ile gençlerin hayatına renk katmaya devam ediyor. Şişhane Gençlik Merkezinde açılan Gençlik Tiyatrosu Kursu her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan kursa katılan gençler aldıkları tiyatro eğitiminin ardından ilk sahne heyecanını yaşadı. Şişhane Gençlik merkezinde düzenlenen etkinlikle Zambak Tiyatro oyununu sahneleyen gençler izleyenlerden tam not aldı.

ÖNCELİĞİMİZ TEMEL OYUNCULUK EĞİTİMİ VERMEK

Gençlik Merkezi Gençlik Tiyatrosu Kursu eğitmeni Tiyatrocu Kayhan Binnetoğlu, Beyoğlu Gençlik Merkezi Tiyatro Bölümü olarak önceliklerinin öğrencilere temel oyunculuk eğitimi vermek olduğunu belirterek, “Stanislavski, Eric Morris, Stella Adler gibi isimlerin oyunculuğa bakış açılarından yararlanarak kursiyerlerimize eğitim vermeyi hedefliyoruz. Sonrasında da bu eğitimin karşılığını hem kendileri görebilsin hem de biz sahne üzerinde görebilelim diye sezonun belirli zamanlarında kursiyerler ile oyun çalışmaları yapıyoruz. Böylece kursiyerlerimize seyirci önüne çıkma imkanı da sunmuş oluyoruz.” dedi.

&