İyi ki Varsınız

01 Aralık 2015

Kasım ayında doğan belediye çalışanları için doğum günü programı düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, amaçlarının personelin birlikteliğinin pekiştirmek ve bu özel günde kendilerini önemli hissetmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Belediye çalışanları için her ay düzenli olarak doğum günü programları düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasım ayında doğan çalışanlarını da unutmadı. Başkan Demircan Kasım ayında doğan belediye çalışanları için Doğum Günü programı düzenledi. Doğum günü pastası kesildikten sonra kendileri için hazırlanan slayt gösterisini izlerken duygu dolu anlar yaşayan çalışanlar, Başkan Demircan’a gösterdiği özel ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

SİZİN DUYGULARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE KIYMETLİ

Doğum günü kutlamasında konuşan Başkan Demircan,  “İyi ki doğdunuz. Allah hepinize ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte hayırlı ömürler versin. Doğum günü vesilesiyle her ay bir araya geliyoruz. Sizin duygularınız benim için çok önemli ve kıymetli.  Biz birbirimize kıymet vermezsek,  değer vermezsek kimse bize kıymet vermez. Ben elimden geldikçe sizlere kıymet vermeye çalışıyorum. Özel günlerinizde sizleri hatırlamaya çalışıyorum. Bizim temelde içimizde geçirdiğimiz duygu bu, iyi ki varsınız” dedi.

BU ÖZEL GÜNDE HATIRLANMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR

Belediye Başkanının gösterdiği ilgiden dolayı kendilerini önemli ve kıymetli hissettiklerini söyleyen çalışanlar “Bu özel günde hatırlanmak, bizi çok mutlu ediyor hem de bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Belediye Başkanımıza gösterdiği bu özel ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”  diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...

Etiketler

&