Macaristan Büyükelçisi Kiss’den Başkan Demircan’a ziyaret

18 Nisan 2017

Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulunan Macaristan Büyükelçisi Gabor Kiss Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la bir araya geldi. Görüşmede, kültürel işbirliğinin geliştirilmesi için atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Macaristan Büyükelçisi Gabor Kiss Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Restore edilerek yeniden hizmete açılan tarihi belediye binasını gezen Kiss daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, kültürel işbirliğinin geliştirilmesi için atılması gereken adımlar masaya yatırıldı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Başkan Demircan konuğuna hediye takdim etti.