Meclis Üyeleri Sosyal Market’i ziyaret etti

10 Şubat 2017

AK Parti ve CHP’li meclis üyeleriyle birlikte Sosyal Market’i ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Gelen yardımı istifleyerek doğru yere ulaştıran bir sistem kurduk. Burada her şey şeffaf, ölçülebilir ve adaletli bir mekanizma üzerinden yürütülüyor. Bu şeffaflık bizim için çok kıymetli.” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan AK Parti ve CHP’li meclis üyeleriyle birlikte İhtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla kurulan Beyoğlu Sosyal Market’i ziyaret etti. Meclis üyelerine soğuk hava deposu, giyecek deposu, paketleme bölümü ve sosyal Market’i gezdiren Başkan Demircan, marketin işleyişiyle ilgili bilgi vererek meclis üyelerinin merak ettiği soruları cevapladı.  İhtiyaç sahibi vatandaşlara nitelikli hizmet sunmak ve ihtiyaçlarına göre yardım yapabilmek amacıyla Gıda Bankacılığı kapsamında hizmet veren Sosyal Market, AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinden tam not aldı.

BU ŞEFFAFLIK BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Bugüne kadar kendilerine yardım edilmediğini iddia eden hiç bir ihtiyaç sahibi olmadığını  ifade eden Başkan Demircan, “Gelen yardımı istifleyerek doğru yere ulaştıran bir sistem kurduk. 5320 aileye aylık, üç aylık ve altı aylık olmak üzere maddi durumlarına göre sürekli yardım yapıyoruz. Burada her şey şeffaf, ölçülebilir ve adaletli bir mekanizma üzerinden yürütülüyor. Hangi aileye ne kadar ne yardımı yaptığımızın kaydı tutuluyor. Bu şeffaflık bizim için çok kıymetli.” dedi.

BURASI BİLDİĞİNİZ BİR MAĞAZA

Beyoğlu’nda fakire fukaraya sahip çıktılarını da belirten Başkan Demircan, Beyoğlu’nda hiç kimse ayakkabım yok diyemez, hiç kimse üşüdüm elbisem yok diyemez. Burası bildiğiniz bir mağaza, ayakkabısı, çorabı, pantolonu, gömleği, yiyeceği, içeceği yani her şeyi var. Zaten bize bu anlamda tedarik sağlayan firmalar normalde mağazalarında sattıkları ürünleri buraya bağış olarak veriyorlar.” diye konuştu.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...