Minik öğrencilerin oyuncak sevinci

19 Aralık 2016

Örnektepe Semt Konağı’na gerçekleştirdiği ziyarette konak bünyesinde eğitim veren Anaokulunu da ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrencilere oyuncak hediye etti. Başkan amcalarından hediye oyuncak alan miniklerin sevinci görülmeye değerdi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından ilçe halkının yaşam kalitesini artırmak ve mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla kurulan semt konakları, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Eğitimden sağlığa, sosyal yardımlaşmadan kültür hizmetlerine kadar birçok alanda hizmet veren bu merkezlerden yılda yaklaşık 80 bin kişi faydalanıyor. Örnektepe Semt Konağı’nı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, hizmetleri yerinde inceledi. Semt Konağı yöneticileri ve kursiyerlerle de bir araya gelen Başkan Demircan, talep ve önerileri dinledi. Semt konaklarında verilen ücretsiz kurslardan duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler de Başkan Demircan’a teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Bakan Demircan Örnektepe Semt Konağı bünyesinde kurulan Anaokulunu da ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere oyuncak hediye eden Başkan Demircan, verilen eğitimler hakkında da bilgi aldı. Başkan amcalarından hediye oyuncak alan miniklerin sevinci görülmeye değerdi.

ÇOCUKLAR KİŞİSEL BECERİLERİNİ GELİŞME İMKANI BULUYOR

Örnektepe Anaokulu 50 yi aşkın öğrenci kapasitesiyle 4-5 yaş grubu çocuklara yarı zamanlı okul öncesi eğitim hizmeti veriyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 grupta verilen eğitimler ile çocukların kişisel becerilerini geliştirerek sosyalleşmeleri sağlanıyor.