Öğrencilerin mezuniyet sevinci

09 Haziran 2017

Beyoğlu’nda bulunan Anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler, 2016-17 Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini aldı. Başkan Demircan’ın da katıldığı karne töreninde minik öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanı görülmeye değerdi.

Beyoğlu Belediyesine bağlı Semt Konakları bünyesinde faaliyet gösteren Anaokullarında bu yıl yaklaşık 6 bin öğrenci eğirim aldı. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle dolu dolu bir yıl geçiren minik öğrenciler, 2016-17 Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini aldı. Aynalıkavak Semt Konağında düzen karne törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak öğrencilerin ve ailelerinin sevincine ortak oldu. Aileleriyle birlikte ilk mezuniyet heyecanını yaşayan minik öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

BEYOĞLU’NDA GELİŞİM ÇOCUKLARDAN BAŞLAR

Beyoğlu Belediyesi, ilçenin 14 farklı bölgesinde açtığı semt konaklarıyla vatandaşların kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Her yaş grubuna hitap eden eğitici ve öğretici kurslarla ilçe halkının büyük takdirini toplayan Semt Konakları bünyesinde açılan Anaokulları ailelerin ilgi odağı oldu.“Beyoğlu’nda gelişim çocuklardan başlar” sloganıyla hayata geçirilen bu eğitim yuvalarında minik çocuklar uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle hem eğleniyor hem öğreniyor. On üç ayrı bölgede hizmet veren Anaokullarında, öncelikli olarak çocukların ne yapabildiği değil, ne yapabileceği üzerinde duruluyor. Böylece çocukların güven duygusu ve olumlu benlik algısı kazanmasının yanında, çeşitli etkinliklerle yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme ve problem çözme becerileri geliştiriliyor.

Haberin galerisi için Tıklayınız...